KAKOVOST

Smo družinsko podjetje s ponudbo naravnih, visokokakovostnih proizvodov za zdravje in dobro počutje. Naši izdelki so izdelki inovacij, za katere se uporabljajo samo organske in visoko kakovostne surovine. Navdušuje nas hrana, ki podpira življenje in postopki, ki ohranjajo okolje za prihodnost. Navdušuje nas vse kar je naravno, nepredelano, brez kemikalij, namenjeno boljšemu počutju in ohranjanju našega planeta. V našem interesu in predstaviti čim več izdelkov, ki lahko doprinesejo zdravemu načinu prehranjevanja in spodbujajo vitalno energijo.

INOVATIVNOST

Podjetje se je začelo ukvarjati z naravnimi proizvodi leta 1994 s predstavitvijo blagovne znamke Omega&More s čajem za čiščenje in raztrupljanje telesa Canadian Essence (čaj kanadskih Indijancev Ojibwa). Leta 2004 je bilo prvo podjetje, ki je predstavilo biološko kokosovo olje slovenskemu tržišču, kot najbolj zdravo maščobo za pripravo hrane in nego telesa.  Ponosni smo na edinstveno mešanico nerafiniranih olj Perfect Balance za optimalen vnos Omega 3, 6 in 9 esencialnih maščobnih kislin, rastlinsko mešanico super hrane MegaFlax proactive za celoten organizem za vse, ki živijo aktivno in čutijo potrebo po dodatni hrani bogati s hranilnimi snovmi. Ponujamo tudi zdravo alternativo sladkanja in peke, kjer kraljujejo bio kokosov sladkor, bio kokosova moka in bio kokosov čips najvišje kvalitete.

Predstavljamo prehrambene izdelke laboratorijev Vegetal Progress. Ustanovil jih je biokemik dr. Giorgio Perotti leta 1974. Deluje na področju proizvodnje naravnih proizvodov za prehrano in kozmetiko. Že 40 let se to družinsko podjetje posveča odkrivanju in izboru najboljših sestavin. Njihov moto je spoštovanje celotnega ekosistema, katerega del je tudi človek in ustvarjati produkte, ki koristijo obema. V procesu nastajanja proizvodov posvečajo posebno pozornost potrebam modernega potrošnika, ki se vedno bolj ozira po prehranskih in kozmetičnih izdelkih, ki prihajajo iz ekološke proizvodnje, so brez glutena, aditivov in kemičnih snovi. Večji del proizvodov, ki nastajajo v lastnem laboratoriju, so primerni za športnike, vegetarijance, vegane, presnojedce, osebe s celiakijo, alergične na laktozo, ali za ljudi, ki se želijo razstrupiti in povezati svoje telo z naravo. Mnogi športniki, ki delijo našo filozofijo, ob podpori naših prehranskih dopolnil dosegajo vrhunske rezultate v ekstremnih športih kot so rugby, alpinizen, triatlon, plavanje, odbojka, skoki v vodo. Osnovni material, ki ga uporabljajo prihaja iz vsega sveta, je ekološko pridelan ali divje rastoč, brez posegov človekove roke.

Iz ljubezni do kokosa smo razvili lastno blagovna znamka LOVE for KOKOS, s katero želimo predstaviti vse pozitivne lastnosti proizvodov kokosove palme, kot vir zdravja in življenja. Pod znamko LOVE for KOKOS se proizvaja bio kokosov čips najvišje kvalitete.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Podjetje podpira različne socialne projekte, namenjene ozaveščenje ljudi in vlad držav (konkretno Filipinov), glede problema otroške prostitucije. Omega&More je finančno podprlo film Lilet Never Happened, pretresljivo zgodbo o filipinski deklici, žrtvi otroške prostitucije. Film je bil izbran za najboljši film na mednarodnem filmskem festivalu v Copenhagnu. Prav tako je film prejel nagrado publike na 16. filmskem festivalu za otroke in mladino v Avstraliji. Prav tako Omega&More podpira filipinsko nogometno ekipo mladih, ki je igrala v Riu v Braziliji na Street Child World Cup s čimer se želi opozoriti na problem otrok, ki na Filipinih živijo na cestah.