BIO KOKOSOV SLADKOR 

Kokosov sladkor ima dolgoletno tradicijo kot enostaven in čist naraven proizvod, ki naše telo oskrbuje z energijo in pomembnimi nutrienti za zdrav življenjski slog. Kokosov sladkor dobijo iz nektarja cvetov kokosove palme (coco nucifera) z enostavnim postopkom zbiranja, sušenja in kuhanja. Tako pridobijo zelo čist in enostaven sladkor, ki se počasi spreminja v energijo in podpira naše aktivnosti tekom celotnega dne brez padcev in dvigov sladkorja v krvi. Je nadomestilo za trsni sladkor, agavin sirup in med. Je odličnega okusa po karameli. Zanimivo je, da ima nižji glikemični indeks kot med in agavin sirup. Podobno kot kokosova voda je nektar kokosove palme zelo bogat z minerali (kalij, magnezij, cink in železo) in vitamini ter encimi, kar pripomore k počasni absorbciji sladkorja v krvni obtok.

Uporaba: Uporabljate ga lahko kot nadomestek navadnemu sladkorju. Sladkate lahko napitke, ga dodate slaščicam in navadnim jedem.

Hranilna vrednost na 100g: energija 375 kcal, maščobe Og, ogljikovi hidrati 95g od tega sladkorji 94,5g, beljakovine 0g, vlaknine 0,6g, natrij 1mg.

Sestavine: 100% ekološki kokosov sladkor

Neto količina: 300g

Izdelek je iz biološke pridelave.