CANADIAN ESSENCE – ČAJ KANADSKIH INDIJANCEV OJIBWA

Canadian Essence je tradicionalna mešanica zelišč kanadskih Indijancev Ojibwa, o kateri boste našli veliko informacij na spletu in v literaturi. Ker smo dolžni upoštevati zakonodajo, vam o učinkih te mešanice ne bomo govorili, ker so si vsi zaslužni posamezniki v preteklosti prizadevali, da bi postala in ostala dostopna vsakomur. Občasna ali vsakodnevna uporaba po potrebi, lahko zaradi sinergijskega delovanja zelišč, prispeva k revitalizaciji organizma in boljšemu počutju. Prva mešanica je prišla na tržišče pod imenom Essiac (brano od zadaj dobimo ime medicinske sestre Caisse), ki je vsebovala le 4 zelišča. Kasnejše mešanice zelišč pod različnimi imeni pa vsebujejo do 8 zelišč, kot naj bi jih vsebovala originalna formula.

Sestavine: Canadian Essence mešanico sestavlja 8 zelišč:repinec (arctium lappa), mala kislica (rumex acetosella), lubje bresta (ulmus rubra), navadna vodna kreša (nasturtium officinale), rjava alga (laminaria digitata), benediktinka-kordabenedikta (cnicus benedictus), cvetovi črne detelje (trifolium pratense) in rabarbara.

Prava moč formule izvira iz sinergijskega delovanja vseh rastlin, ki je veliko večji od učinka posamezne rastline. Iz teh zelišč pripravimo čaj na poseben način in ga jemljemo dnevno po nekaj jušnih žlic. Je neškodljiv in se lahko uporablja dnevno ali občasno od določene starosti dalje. Za domače živali velja ustrezno prilagojena količina.

 

VEČ ODPORNOSTI IN ENERGIJE ČISTI ORGANE, TKIVO IN CELICE, POZITIVNO IN POMIRJEVALNO DELUJE NA PREBAVO

Po nekaj tednih občutimo, da dobivamo preko Canadian Essence več energije, tako duševno kot tudi telesno. To med drugim pripisujemo čistilnemu učinku in bolj zdravemu spancu. Ko se strupene snovi izločijo iz organizma, lahko naš organizem ponovno vzpostavi ravnovesje. Izgine tudi mnogim dobro poznana utrujenost in potreba po spanju po obroku.

Uporaba: nekaj jušnij žlic dnevno.

Neto količina: En paket Canadian Essence vsebuje tri vrečke po 21g in pri dnevni uporabi zadostuje za 6-9 tednov.