Entrate   
  Enter

 

Cimermanova 2, 1260 Ljubljana.

T:  + 386 01 5491862  E:   info@mitax.si 

Naloži si brezplačen priročnik s koristnimi napotki za vitko linijo in boljše počutje 

 

 


 
 
 
    Kokosovo BIO olje   Kokosov sladkor
 Deviško kokosovo olje
 Čaj kanadskih indijancev


 
 
 
 Kokosova moka  Perfect Balance olje
   Naravna kozmetika
 
Sijoča koža, lepota in recepti
OMEGA & MORE je priznana blagovna znamka podjetja Witsenburg natural products iz Holandije. Že od leta 1998 se pod to znamko na lastnih plantažah proizvaja odlično kokosovo olje, ki se glede na svojo kvaliteto uvršča med najkvalitetnejša olja. Pod znamko Omega and More se proizvaja še kokosova voda, kokosov sladkor in kokosova moka, Perfect Nalance in Canadian Essence.
Perfect Balance mešanica 8 olj, prav tako znamke Omega&More zasnovana na principu potrebe po optimalnem vnosu Omega 3 in Omega 6 esencialnih maščobnih kislin v našo prehrano. Z rednim uživanjem si lahko popravimo razmerje med Omega 3 in Omega 6 v korist Omega 3. Primerno za vegetarijance in tudi vegane.  
Več ...

Canadian Essence - čaj kanadskih Indijancev
Zeliščna čajna mešanica kanadskih Indijancev "Canadian Essence" razstruplja organizem in tako krepi vse obrambne sposobnosti organizma. Zgodba o medicinski sestri Renee Caisse in njenem čaju je bila objavljena v številnih knjigah in člankih.
Več...Kozmetični in prehrambeni izdelki laboratorijev Vegetal Progress so v največji možni meri iz ekološko pridobljenih sestavin in so namenjena dinamični in aktivni ženski. Podjetje Vegetal Progress je bilo prvo , ki je predstavilo tržišču popolnoma naravne in resnično učinkovite proizvode  za čiščenje, zaščito in regeneracijo kože.  Širok izbor čistih naravnih proizvodov je bil realiziran s strogo selekcijo tropskih rastlinskih surovin, ki vsebujejo naravne snovi z neverjetno učinkovitostjo, ki jih naša koža popolnoma sprejema.  

Proizvodi: karitesana (99% karitejevega masla), Tropicanta za potovanja, Babaob..., Perceval mleko in rožne vode Perceval.