BIO KOKOSOV ČIPS
Kokosovo meso je kralj vseh živil, brez glutena in bogato z vlakninami. Pomaga nam doseči občutek sitosti, kar je velikega pomena pri izgubi telesne teže. Vsebuje dobre maščobe, ki nas nasitijo, telo pa jih zna pametno uporabiti tudi v obrambne namene.
Posušeno kokosovo meso iz katerega pridobijo kokosov čips vsebuje 64 % pretežno srednje verižne terigliceride, ki omogočajo hitrejšo presnovo v telesu in takojšnjo pretvorbo v dolgotrajno energijo. Vlaknine v kokosovem čipsu izboljšujejo črevesno floro in krepijo stene prebavnega trakta. Kokos vsebuje dragocene minerale kot so kalij, selen, baker, železo ter vitamin e in vitamine skupine B. Kokosov čips je primeren tudi za osebe z preobčutljivostjo na gluten, saj ga ne vsebuje. Pomembna lastnost kokosovega čipsa je, da zmanjša občutek lakote in se tako lažje upremo želji po ogljikovih hidratih in ohranjamo kontrolo nad telesno težo.

 

 

 

 

Uporaba:
Lahko ga uživamo samostojno, v kombinaciji z drugimi oreščki, kot dodatek kosmičem za zajtrk, saj so dober vir beljakovin in zdravju koristnih maščob. Prav tako ga lahko dodate jogurtu ali skuti, odličen pa je pri peki slaščic, kot dodatek sladoledu in kot dekoracija tortam.

Sestavine: 100 % kokosov čips iz ekološke pridelave
Hranilna vrednost na 100g: 667,18 kcal, maščobe 65.05 g, ogljikovi hidrati 24,43 g, beljakovine 6,71 g, Cholesterol 0g

Neto količina: 10 kg

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki, semena in žita.
Kokosov čips je brez dodanih soli, sladkorjev, dodatkov in konzervansov