MEGAFLAX PROACTIVE

MegaFlax Proactive je kompletna, bogata, vegetarijanska mešanica super hrane za celoten organizem z Omega 3 maščobami, vlakninami in dodatnimi hranilnimi snovmi za vse, ki živijo aktivno in čutijo potrebo organizma po dodatni hrani bogati s hranilnimi snovmi. Je rastlinska mešanica hrane, ki vsebuje Omega 3, 6 in 9 esencialne maščobne kisline, ki spadajo med dobre maščobe, prehranske vlaknine in 24 dodatnih hranilnih snovi, ki jih naš organizem potrebuje za večjo vitalnost. MegaFlax Proactive je prava izbira za tiste, ki želijo trajno energijo, splošno dobro zdravje in počutje, zmanjšanje težav povezanih z vnetji in tiste, ki imajo zelo dinamičen življenjski slog.

Uporaba: MegaFlax proactive lahko dodate v jogurt, jabolčni in pomarančni sok, potresete po kosmičih, dodajate smoothijem, solatam in vsem drugim jedem po okusu.

 

Sestavine: laneno seme, riževi otrobi, melasa sladkornega trsa, prehranski kvas, sončnično seme, alfaalfa, sezamovo seme, jabolka, korenje, sezamovo seme, hesperidin, sladki koren, brokoli, peteršilj (listi), češnje, zeleni ječmen, spirulina, koprive (listi), rjava morska alga (kelp), vanilija, korenina ingverja, cink, niacin (vitamin B3), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), žajbelj, rožmarin, česen, sok yuke schidigera, riboflavin (vitamin B2), tiamin hidroklorid (vitamin B1), folna kislina in kobalamin (vitamin B 12).

Vsebuje pšenični škrob, sezam in sojin lecitin.


Neto količina:
454g