SOLDATT RHODIOLA ROSEA - ROŽNI KOREN

Sirup rožnega korena je čisti in koncentrirani ekstrakt rožnega korena in dateljev, narejen iz svežih rastlin in sadežev s posebnimi proizvodnimi procesi, ki v celoti ohranijo vse prehranske koristi in arome v naravnem stanju in omogočajo uporabo na tradicionalen način. SOLDATT Rhodiola je pridobljen iz rožnega korena iz Lapponije, razredčen v primerni količini vode in predstavlja tonično pijačo, ki je primerna za vse, v vsakem letnem času, kot obramba proti stresu. Lahko se uživa tudi nerazredčen. Antične kronike vzhodne Evrope in centralne Azije večkrat omenjajo čudežno rastlino z neverjetnimi zdravilno močjo iz katere dobijo napitek in kdor ga uživa naj bi dočakal sto let. Rhodiola je odličen tonik na bazi rastlinskih snovi, ki nam pomaga premagovati stres.

Sestavine: 65% čistega koncentriranega ekstrakta datelja (poreklo Afrika / Azija), 35 % koncentriranega ekstrakta korenine Rhodiole (Rhodiola Rosea L., izvor Finska).

Uporaba: 1 ali več žličk razredčenih v kozarcu vode za pripravo pijače ali nerazredčeno.

Neto količina: 60ml

Hramba: Ne mara svetlobe in toplote. Hraniti na hladnem in po odprtju v hladilniku.

Informacija potrošniku o nekaterih rastlinah:

Rožni koren (Rhodiola rosea L.) je dokazano najbolj aktiven pri obravnavanju depresije, stresa in kontrole telesne teže vključno z njegovo edinstveno sposobnostjo aktivacije adipozne lipaze. Rožni koren pomaga odstraniti odvečne že absorbirane in uskladiščene maščobe v telesu.

Datelj je živilo (sadež), ki je zelo priporočljivo v primeru potrebe po takojšnji energiji zaradi športne aktivnosti, v obdobju rasti, v času nosečnosti ali v slučajih, ko se moramo spopasti z večjimi fizičnimi in psihičnimi obremenitvami. Preprečuje škodljivo delovanje prostih radikalov in posledično staranje celic in tako pomaga tudi preprečevati nastanek novotvorb. Za zelo koristne so se dateljni izkazali v vseh primerih utrujenosti in zmanjšane fizične kondicije, pri izgubi kalcija iz kosti, in pri vnetjih respiratornih organov.